Havnekontoret - en ny podcast fra Bergen Havn

Vi har hatt gleden av å produsere en ny podcast for Bergen havn, der kommunikasjonsleder Astrid Tomassen snakker med gjester om tema som engasjerer alle som er opptatt av Bergen som maritim by, utfordringer og framtidsutsiktene for Bergen som maritim hovedstad

“Vi ønsker å sette disse temaene på dagsorden og gå dypere ned i problemstillingene enn hva man kanskje kan forvente at de tradisjonelle mediene gjør”

- Johnny Breivik - havnedirektør

Bergen Havn ser podcast som en god kanal for å nå ut til publikum, kunder og eiere på. Det er en litt annerledes måte å motta informasjon på. Du kan ta den med deg overalt, og informasjonen blir presentert på en mer uformell måte.

Hva må til for at Bergen skal bli en god maritim hovedstad?

I den første episoden snakker byrådsleder Harald Schjelderup, administrerende direktør Michelle Williams i Grieg Logistics, direktør i BOB Terje Gilje og havnedirektør Johnny Breivik med programleder Astrid Tomassen om hva som skal til for at Bergen blir en god maritim by også i fremtiden.

Hør episoden her, eller i din podcastapp:

 
 
Espen Morild